Nyheter

 Marklivet 

                            JACK RUSSELL TERRIER


     Kennel Marklivet © Copyright                     

26.12.2018Obs!


Det vil ikke bli lagt ut flere nyheter på hjemmesiden. Følg oss gjerne på Instagram for oppdateringer: @marklivetjrt
En liten oppsummering av årets siste del.


På selveste julaften kom Saga og Spenser's (C.I.B Multi. CH WW'17 Merrymac Conqueror) små til verden. Det ble to tisper og to hannhunder. Fødselen gikk veldig fint, og Saga er en fantastisk mamma. Vi har gledet oss lenge til denne kombinasjonen, og nå ser vi virkelig frem til å følge disse vakre små i utviklingen. Vi har hatt lang venteliste på dette kullet, så alle valpene er per i dag reserverte.

På utstillingsfronten har det også skjedd mye nytt. Marklivethunder blir vist frem i forskjellige land verden over, og det er selvfølgelig kjempe gøy at flere av dem gjør det så bra. CH. Marklivet JR O'Brian som er bosatt i Nederland, ble for litt siden Nederlandsk Champion. Det er også gøy å se at avkommene hans som er gamle nok til å delta på utstilling, også gjør flott figur i ringen. Ch. Marklivet New Orleans som bor i Sverige ble i november Norsk og Nordisk Champion, i tillegg til at han ble Norsk Vinner'18 under Dogs4all på Lillestrøm. Godsnuten Winston (Multi.CH Tsarodej Wild Card) viste seg også flott frem på Dogs4all. Han ble beste hannhund på Nordisk Vinner, og fikk dermed titelen Nordisk Vinner'18.


Utover å delta på Dogs4all som utstiller med egne hunder, gikk det mye tid til rasearbeid gjennom å ha styreverv i Rasegruppen for Jack Russell Terrier. Rasegruppen hadde stand i "Terriergata" fredag-søndag, med mange besøkende som var innom for å få mer informasjon -og lære mer om den flotte rasen vår. I tillegg til rasestand, ble det også arrangert raseparade, koldtbord ringside, samt årsmøte for Rasegruppen. En travel og innholdsrik helg!


Til sist vil jeg bare si tusen takk til alle våre flotte valpekjøpere, som er så flinke til å sende bilder og oppdateringer fra de små bartedyra. Det setter vi stor pris på!Ha en fortsatt god jul, og et godt nytt år!

- Solveig.

Martin og Milo holder matmor Gunn med selskap når hun syr.

07.09.2018


Nå er høsten her, og det er egentlig helt greit! Sommeren har vært fantastisk, og vi har brukt mye tid i skog og mark, reist litt rundt, og fått med oss en del utstillinger.


I juli fikk Winston og Saga noen nye titler å tilføre navnene sine. Winston ble Svensk og Nordisk utstillingchampion, mens Saga ble Norsk, Svensk, Dansk og Nordisk Utstillingschampion. Det må vi si oss godt fornøyd med!


I august ble Neo og Vidar, som bor og eies i Sverige og Nederland, vist på Verdens Vinner utstillingen i Amsterdam. Begge gjorde flott figur og fikk tildelt excellent. Vidar ble også plassert som 4 beste i en enorm åpen klasse.


18.05.2018


Nå er det på tide med en liten oppdatering her! Sommeren har meldt sin annkomst, og vi koser oss med godt vær og turer i skog og mark. Valpene fra vårkullene har flyttet til sine nye hjem, -bortsett fra Sigrid og Regina som blir igjen her hos oss. Vi gleder oss til å se hvordan de vokser seg til.


Flere Marklivethunder har vært i utstillingsringen den siste tiden, med flotte resultater å vise til. Marklivet JR P.S I Love You (Freak) debuterte for en stund siden i Argentina, og gjorde fin figur. Hun var så nær, så nær med å bli Argentinsk Junior Champion! - Vi ønsker lykke til, og gleder oss til å følge denne flotte jenta videre.


Marklivet JR Perfect Fox Trot (Molly) (kullsøster til MJR P.S I Love You) har også vært på utstilling, sammen med sine flinke eiere Camilla & Frode. I april ble hun BIR, BIG junior og BIS3 junior i Letohallen. Vi gratulerer! -dere gjør en strålende jobb med vakkertøtta.


Ett annet søskenpar som har gjort det sterkt er Marklivet JR New Orleans (Neo) og Marklivet JR November Rain (Saga). I april ble Neo BIR og BIG3 i Sverige, mens søster Saga ble BIM på Nordic Dog Show (SE) i mai, med 35 påmeldte JRT's.


Den finske vakkergutten vår Winston (CH.Tsarodej Wild Card), har vist seg frem tre ganger siden sist oppdatering. Det har resultert i 3 x CK, svensk r.cert og r.cacib. Han er en fryd å ha med seg i ringen, og han elsker å vise seg frem.


Litt bilder av bartedyra:

22.03.2018


Et lite bildedryss fra Crufts 2018!


Er du over gjennomsnittet interessert i hund, er dette en utstilling som kan anbefales bare for opplevelsens skyld. Jeg gleder meg allerede til neste år!


Marklivet JR New Orleans gikk i en enorm åpen klasse, og ble plassert som nr 5.

I valpekassen skjer det også saker og ting. Brooke og Winston sine små vokser og trives, -og er selvfølgelig helt bedårende!

25.02.2018


Sist helg arrangerte NKK sin første nordiske utstilling i Norge. Utstillingen ble holdt i Bø i Telemark, og jeg tok Winston med for hans norske debut. Godgutten gjorde flott figur, og var en fryd å vise frem i ringen. Han ble beste hannhund i rasen med NKK -og Nordic-Cert, og ble med dette ny Norsk Utstillingschampion. Vi gleder oss til fortsettelsen!


På valpefronten skjer det også saker og ting. Rea og Winstons valper er snart 5 uker. Alle tre er helt nydelige, og vi gleder oss til å se hvordan de utvikler seg over de neste ukene. Brooke har også kommet hjem til Marklivet for å få sitt kull. Hun er god og rund, og rimelig klekkeklar. Det blir spennende å se hva hun bærer på!

28.01.2018


23 januar kom Rea og Winstons valper til verden. Det ble tre nydelige tisper, og alt står bra til med mor og de små.


Nå venter vi i spenning på hva Brooke bærer på. Hun er også paret med Winston, og har termin rundt 27 februar.

27.12.2017


2017 synger på siste verset, og det har vært litt av ett år! Marklivethundene, både egeneide og solgte, har gjort det svært godt både i inn- og utland. Fine plasseringer og flere nye titler har det blitt. Han som sist slo til, på Svensk Vinner'17, var Neo (Marklivet JR New Orleans) som er eid av Elisabeth Strömberg på Kennel Whistlewood's. Han ble Svensk Juniorvinner'17 og 2 beste hannhund i rasen med Cert. Kun slått av årets flotte verdensvinner! Så, hipp hipp hurra for flotte Neo, og lykke til i 2018!


Nå skal vi snart vinke adjø til 2017, og ønske 2018 velkommen. Vi gleder oss til mange flotte turer i skog og mark, utstillinger, prøver og nye valpekull. Vi gleder oss til å se valpene våre vokse opp, sosiale lag, reiser og nye bekjentskaper.


Med dette ønsker vi alle våre hundevenner et godt nytt år, og slenger på et knippe bilder fra året som har vært:

13.11.2017


For snart 4 uker siden kom Bonus & Joy's valper til verden. Det ble to tisper og tre hannhunder. Alle friske, flotte og vitale! Vi koser oss med de små, og gleder oss til å se dem vokse seg til. Alle valpene i dette kullet er reservert, og har nye familier som venter på dem.


Sist helg fikk flokken vår ett nytt og herlig tilskudd! "Winston" Ch. Tsarodej Wild Card kom flyttende fra Finland, og vi er overlykkelige over å ha fått denne fantastiske gutten i hus. Tusen takk for tilliten Riitta, vi skal ta godt vare på godgutten!


På utstillingsfronten skjer det også saker og ting. Marklivet JR New Orleans "Neo", deltok i helgen på German Winner og World Winner i Leipzieg, Tyskland. På German Winner ble han BOB junior, og kan dermed titulere seg som German Junior Winner 2017. På WW fikk han excellent og kom med blant de 8 beste juniorene i en helt rå klasse. Det var hele 300 Jack Russell Terriere påmeldt til denne utstillingen! Neo er eid av Elisabeth Strömberg, kennel Whistlewood's.

22.09.2017


Høsten er her, og det liker vi!


Sist helg deltok Ben og Tor på en bevegelig blodsporprøve på Ås. Begge to utførte et svært godt sporarbeid, og ble premiert med 1. pr. Med dette ble både far og sønn NORSK VILTSPORCHAMIPON!


Hurra for de flinke gutta våre!


Lille Olivia har også en super nese, men til nå har hun fått bruke den til helt andre ting enn blod. Kantareller er hennes greie, og hun er kjempe flink. Det har blitt mange kilo på oss allerede, og enda mer skal det bli.

23.08.2017


I helgen som var deltok Saga på NKK Lillehammer med flott resultat (30 jrt's påmeldt). Saga vant juniorklassen, og ble til sist plassert som 2 beste tispe i rasen med Cert. Hun er nå fullcertet frem til hun fyller to år.


Sagas kullbror Neo, som eies av Elisabeth Strömberg på kennel Whistlewood's gjorde samme helg flott figur i Danmark. På DKK Bornholm ble han BIM med Cert for dommer Siewert Falk.

16.08.2017


Sommeren så langt har brakt med seg flotte resultater for marklivethundene, både i inn -og utland. Saga hadde en flott debut i Sverige, og fulgte siden opp med strålende resultater på årets Mosseutstilling. Hun ble best i rasen begge dager, samt BIG 4 og BIS 3 Junior ene dagen. 

Dagen etter Mosseutstillingen var vi klare for familieferie i Danmark, og når vi først skulle ta turen ned, hadde vi liksågodt meldt på en utstilling i samme slengen. Saga gjorde flott figur i Odense på årets H.C Andersen dogshow, og ble BIM m/cert, H.C Andersen Juniorvinner'17 og H.C Andersen Vinner'17. Tor fikk også strekt litt på beina og ble 3 beste hannhund i rasen med CK og R-Cert.

I mellom utstillinger, familiebesøk og reising fikk vi også presset inn en bevegelig blodsporprøve. Denne gangen var det godsnuten Tor som fikk testet seg. Han gjorte et flott søksarbeid, fikk 1 premie og strålende kritikk. Nå mangler både Tor og Ben bare en førstepremie fra bevegelig prøve for å få viltsporchampionatet på plass. Det håper vi å få til i løpet av høsten.


I Nederland fortsetter Vidar (Marklivet JR O'Brian) å gjøre flott figur. I en alder av 12 måneder har han rukket å bli Hollandsk Juniorchampion, Benelux Vinner'17 og har kvalifisert seg for Crufts 2018. Vi gleder oss til fortsettelsen!

09.07.2017


Vår nydelige lille Saga hadde en strålende debut i showringen i Tvååker i helgen.


Fredag, 38 JRT's påmeldt: Vinner av juniorklassen med excellent og CK, 2 BT i rasen med R-CERT.


Lørdag, 30 JRT's påmeldt: Best i rasen!


"Superlovende junior, med feminint velformet hode, vakker hals & outline, utmerket kryss og halefeste, utmerket kropp og vinkler, utmerket bevegelser og herlig utstråling".


Siden vi hadde lang vei hjem, valgte vi og ikke vente på gruppen denne gangen.

Lotta & Hlin har også konkurert siden sist oppdatering. Denne gang slo de til med en fin 3 plass i klasse 2 lydighet. Vi gratulerer!

04.06.2017


Nå er jaggu meg sommeren igang, og her har det skjedd mye siden sist oppdatering!

I går var dagen for årets marklivettreff, og 16 tobente og 8 firbente tok turen til ville & vakre Våler. Alle de firbente dro hjem igjen med sommerfrisyre, og de tobente fikk forhåpentligvis noen gode tips og råd, til å ta med seg videre på veien. 

Sist helg var en god helg for Marklivethundene! Ben og Tor startet på ordinær blodsporprøve i regi av Norsk Shiba Klub. Begge to gjorde ett svært godt stykke arbeid og gikk inn til 1 premie. Ben ble attpåtil prøvens 2 beste hund av 11 ekvipasjer! Detter var Tors første prøvestart, så da var det jo ekstra gøy at det gikk så bra. På samme tid som Ben gjorde jobben sin ute i marka, ble han pappa til 6 nydelige valper på kennel Bergsprekken. Vi gleder oss til å følge de små videre, å se dem vokse seg til.

Også utenfor Norges landegrenser gjør Marklivethundene det bra. Marklivet JR New Orlens eies av Elisabeth Strömberg på Kennel Whistlewood's i Sverige. Han har hatt en flott start i showringen, og er allerede vist frem i Sverige, Danmark og England. I England klarte han også å kvalifisere seg til Crufts 2018. Vi jubler over resultatet så langt, og gleder oss til fortsettelsen!


I Nederland hadde Marklivet JR O'brian sin debut i juniorklassen sist helg, og gjorde en strålende jobb. Han ble 2 beste hannhund i rasen med R-cert, og fikk sitt første poeng til juniorcampionatet. Vidar som denne karen kalles til vanlig, er en herlig type som vi deleier med Anja Suurmond-Bakx på Kennel Of Free Spirit. Vi gleder oss til å følge denne godsnuten videre.


Til sist må jeg skryte radarparet Lotta (Marklivet JR Hurricane Haze) og eieren Hlin, langt oppi skyene! Lotta er en super allrounder på alle måter. Hun har flotte utstillingsresultater, hun trener rundering og er en råtass på lydighetsbanenen, der hun til stadighet imponerer.  På tampen av mai arrangerte Hønefoss hundeklubb kveldsstevne i lydighet. Lotta slo til med en 2 plass i klasse 2, og fikk opprykk til klasse 3. Gratulerer, og lykke til videre. Vi heier på dere!

16.04.2017


Joy & Tor's valper 2 uker gamle.

10.04.2017


Oppdateringer under "valper"


Joy og Tor sine små har rukket å bli en uke allerede, og alle vokser og legger fint på seg. Alle de små har nye familier som venter på dem, men før de får flytte skal vi nyte, nyte og atter nyte i flere uker fremover. Våren en en strålende tid for valpekull, og jeg gleder meg til de blir store nok til å bli med utendørs.

19.01.2017


Nytt år, nye muligheter!


Nå har det kommet litt oppdateringer under "valper" her på hjemmesiden. Vi planlegger 2 kull nå på vårparten, og vi gleder oss! Joy fikk løpetid for noen få dager siden, mens Jakta forventes å starte løpetiden mot slutten av februar. Går alt etter planen har vi leveringsklare valper til sommeren, som er et helt perfekt tidspunkt for å få en liten firbent venn i hus.


Vi ønsker også vår lille russiske sjarmør velkommen til flokken vår. For et par uker siden kom Vobiset Optimus Prim (Theo) til Norge, og vi gleder oss til å se hvordan han utvikler seg fremover. En skikkelig trivelig kar er det iallfall ingen tvil om at han er.

21.11.2016


DOGS4ALL 2016!


Hipp Hurra for Ben!!

NJV-15 Marklivet JR Hard Rock Hallelujah ble i helgen Norsk Vinner 2016.

...Og det stopper ikke der! Han ble også Norsk, Svensk, Dansk og Nordisk Utstillings Champion!


Ben storkoste seg i ringen, og var som vanlig en fryd å vise frem.

30.10.2016


I helgen har det vært nydelig høstvær, og vi har selvfølgelig kost oss ute i skogen. Begge gutta (de med to bein altså) er så store nå at de klarer å henge med på ganske lange turer sammen med flokken, og det er stor stas! Tid til bål, pølser og bilder har det også blitt. 

Godsnuten Marklivet JR O'Brian vokser seg vakker og lovende, og vi nyter den siste tiden sammen med han før han er gammel nok til å forlate Norge, å reise ut i den store verden.

16.10.2016


Vurderer du å kjøpe hund? Her er litt lesestoff som kan være nyttig på veien:

12.10.2016


Så var høsten her igjen, med nydelige farger og frisk luft. Helt perfekt for lange turer i skog og mark!

Nå har også valpene flyttet til sine nye hjem, og vi ønsker alle våre valpekjøpere lykke til med de små! Vi gleder oss til å se dere igjen til neste års trimme- og valpetreff.

Nå blir det ikke flere kull hos oss i år, men vi planlegger nye kombinasjoner til neste vår/sommer.

01.09.2016


I de siste par ukene har det vært masse flotte familier innom oss på besøk for å hilse på sine fremtidige familiemedlemmer, og det har vært en fornøyelse å bli bedre kjent med alle sammen! De første valpene flytter til sine nye hjem f.o.m 17 september, og inntil da skal tiden med valper i hus nytes til det fulle!


Her er en liten video av herlighetene:

28.08.2016


En av kompis og Lottas små knøtt. En skikkelig sjarmør!

14.08.2016


På selveste bursdagen min slo Ben til og ble BIR med CACIB på NKKs internasjonale utstilling på Lillehammer. Kjempe gøy! Joy var også med og fikk Excellent, CK og ble nr 4 i åpen klasse. Siden Sondre og guttene ventet hjemme med bursdagskake ble vi ikke igjen til gruppefinalen.


På valpefronten skjer det også saker og ting. Alle har nå flyttet ut av soverommet og inn i stuen. Kjempe koselig er det! Aktiviteten stiger for hver dag som går, og snart er det ville vesten i stua her med 15 små løpende rundt!

10.08.2016


Sist helg hadde vi det regnfullt men svært trivelig sammen med gode venner på utstilling i Sarpsborg. Det ble fine resultater og kritikker både på Ben og Joy, men ekstra gøy var det at Ben ble beste hannhund med Cert og BIM på lørdag, i svært god konurranse med andre flotte gutter. Han er nå fullcertet frem til han blir 2 år.


Både fredag og lørdag kveld var jeg sammen med Julie fra Russellville, Inger-Lise fra Knøtteliten og Renate fra Poecilia hos Kirsti & Tommy på Kennel Kjennekroken i Fredrikstad, til god mat, drikke og masse hundeprat. Helt perfekt! Man kan ikke si seg annet enn heldig som får dele lideskapen og hundeinteressen med så mange kunnskapsrike og trivelige mennesker.

06.08.2016


Lottas, Mytes og Brookes valper legger alle fint på seg og utvikler seg normalt. Lotta sine små har åpnet øynene og aktiviteten i valpekassen øker for hver dag som går. Vi koser oss!


Litt bilder av de små:

29.07.2016


Valpelykke!


Nå har Lotta, Myte og Brooke fått sine nydelige små med bare noen få dagers mellomrom. At det blir travelt her om noen uker er det ingen tvil om, men herlighet så deilig det er å ha valper i hus igjen!


Fødslene har gått bra og alt står bra til med mødrene og de små. Valpene er hvit/tan med nydelige tegninger, og alle vil få broken eller ru/stri pels.


Lotta & Kompis sitt kull ble født 19/7 (3 hannhunder og 2 tisper).

Myte & Bonus sitt kull ble født 23/7 (4 hannhunder og 2 tisper).

Brooke & Picasso sitt kull ble født 27/7 (3 hannhunder og 1 tispe)

20.07.16


I går kom Lotta og Kompis sine små nurk til verden, og det ble tre hannhunder og to tisper. Fødselen var rask og fin, og alt står bra til med mor og valper.

Godsnuten Ben startet idag på en bevegelig blodsporprøve i regi av NJFF avd. Østfold, og gjorde en strålende jobb! Han ble belønnet med 1 premie og flott kritikk med særdeles godt på alle punkter. Veldig fornøyd med det!

09.07.2016


Nå vokser mageomfanget på de drektige damene i full fart, og vi gleder oss til valpene melder sin ankomst om et par uker!


Jeg og Ben har hatt det travelt på utstillingsfronten de siste helgene og godsnuten har vist seg fint frem med gode resultater og kritikker:


* 2 dagers nasjonal utst. i Råde: Excellent, 1uk, CK, 2 beste hannhund m/R-cert begge dager.


* Nasjonal utst. i Borås (Sverige): Excellent, 1 uk, CK, 2 beste hannhund m/CERT


* Internasjonal utst. i Tvååker (Sverige): Excellent, 1 uk, CK.


I en alder av 22 mnd har godeste Ben gjort det svært godt i utstillingsringen. I tillegg til å ha blitt Norsk Junior Vinner 2015, har han rukket å få Cert i tre forskjellige land og sammen med kullsøster Lotta er begge kvalifisert til Crufts i England 2017.

15.06.2016


Marklivettreff 2016


Tradisjon tro holdt vi Marklivettreff for våre yngste kull også i år. Denne gangen ble treffet holdt i Jegerheimen på Ødemørk, og det ble en svært trivelig dag med strålende vær, verdens beste valpekjøpere og flotte hunder. Treffene våre har etterhvert blitt en flott årlig event der valpekjøperne våre kan bli bedre kjent, trimming og pelsstell blir gjennomgått og ikke minst er det både gøy og viktig for meg å se hvordan valpene våre har utviklet seg etterhvert som de har vokst seg til.


Takk alle sammen for at dere tok turen!

06.06.2016


I helgen deltok kullsøsknene Lotta & Ben på NKKs Internasjonale hundeutstilling i Drammen med flotte resultater. Det var hele 49 JRTs påmeldt og konkurransen var tøff!

Lotta ble beste tispe i rasen med CK, CERT og CACIB, og på toppen av det hele ble hun også kvalifisert til neste års Crufts i England. Ben ble kvalifisert til Crufts i Danmark før i år, så det skal bli utrolig gøy å ta med både bror og søster til verdens største utstilling!

Ben viste seg som vanlig flott frem i ringen, og vant klassen sin med CK og ble til slutt 4 beste hannhund i rasen.


I tillegg til å delta på utstillingen konkurrerte Lotta i lydighet sammen med sin fantastiske fôrvert Hlin. Sammen gjorde de en strålende jobb og fikk 176,5 poeng som ga dem 1 premie, plassering som nr 3 i klassen og opprykk til klasse 2. Hurra!!

07.05.2016


Idag ble Ben og kullsøster Lotta vist frem på SKK's internasjonale hundeutstilling i Lidköping, Sverige. Ben ble 3 beste hannhund i rasen med CK, Res Cert og Res Cacib, og Lotta ble 3 beste tispe i rasen med CK og Res Cert. Det var en flott dag med gode venner, nydelig vær og masse fine hunder!

03.05.2016


Vi har hatt en strålende flott helg i Roskilde (DK) der Ben og Tor deltok på DKK's Cruftskvalifiserende int. hundeutstilling med nydelige kritikker og resultater. Tor ble plassert som 2 beste hannhund i rasen med r.Cert og r.Cacib. Sønnen hans, Ben, ble BIR med Cert og Cacib, og ble med dette også kvalifisert for å delta på Crufts 2017 i England. Vi gleder oss!


Ellers så har jo våren snikende meldt som ankomst, og vi nyter den til det fulle! Brooke og Ben trener mye blodspor for tiden, og er forhåpentligvis klar for å starte på prøve i løpet av våren. Kjempe gøy trening for smått og stort!

19.04.2016


Hipp hurra for Aiko (Marklivet JR I Got The Moves) som debuterte i juniorklassen på NKK Bergen og ble 2 beste hannhund med NKK Cert og kjempe flott kritikk!

Aiko eies av Rakel Taule.


Gratulerer så mye, vi gleder oss til fortsettelsen!

26.02.2016


Valpene vokser seg til, og for hver dag som går blir de mer og mer frempå og finner nye ting som må utforskes. Kommende helg er satt av til familiene som har reservert valp fra Ben og Ugglan's kull, og vi gleder oss til å treffe alle sammen!

Her kommer et knippe bilder av småttisene. Enjoy!

21.02.2016


Nå har Ben og Ugglans valper blitt tre uker, og har hatt sin første tur ut på stuegulvet. Litt ustødige på vinglete ben, men spennende det var det! De holdt ut i ca 10 minutter, før det var tid for å legge seg til lading igjen.

15.02.2016


Ben og Ugglan sine små er har nå blitt to uker, og alle sammen har åpnet øynene. Fra nå av øker søthetsfaktofen fra hver dag som går og det blir mer og mer aktivitet i valpekassen.

07.02.2016


Nå har Ugglan og Ben sine valper blitt en uke, og alt står bra til med alle sammen. Her er et lite knippe bilder av de små. Enjoy!

31.01.2016


I går fødte Ugglan 6 nydelige valper (2 tisper og 4 hannhunder). Alt står bra til med mor og de små.

12.01.2016


Gratulerer til Lotta & Hlin!


På søndag konkurrerte Lotta sammen med fôrvert Hlin i lydighet og vant med 177 poeng! Super start for en kjempe dyktig ekvipasje, vi gleder oss til fortsettelsen.

10.01.2016


Nå har Joy og Bens to gutter flyttet til nye hjem, og tispen har vi valgt å beholder her hos oss. Vi gleder oss til å se hvordan hun vokser seg til!


Marklivet JR Kickstart My Heart

- REA-

06.01.2016


Takk for 2015, velkommen 2016!


Vi ønsker alle våre valpekjøpere og hundevenner et godt nytt år!

13.12.2015


Hipp Hurra for Sega og Stine!


30 november tok Sega (Marklivet JR Georgias Dream) bronsemerket via Oslo Hundeskole. Dere er kjempe flinke!


GRATULERER!

28.11.2015


Joy og Ben's valper har nå blitt tre uker og her er et knippe bilder av de små. Enjoy!

23.11.2015


Valpeplaner vinter/vår 2016


NO UCH SE UCH Whistlewood's Miss Laura Owl *Ugglan* har fått løpetid, og vil når hun er klar for det pares med NJV-15 Marklivet JR Hard Rock Hallelujah *Ben*.

08.11.2015


Natt til i går kom Joy og Ben sine små nurk til verden. Det ble en tispe og to hannhunder. Joy er en fantastisk flink mamma og hun koser seg skikkelig med de små.

19.10.2015


BEN = NORSK JUNIOR VINNER 2015!!


For en herlig opplevelse! Kjekkasen Ben gjorde en strålende jobb på Norsk Vinner på Hamar i helgen om ble belønnet med Norsk Vinner tittel og NKK CERT. Vi kan ikke si oss annet enn strålende fornøyd! Han vant en stor og utrolig flott juniorklasse, og til slutt ble han plassert som 5 beste hannhund i rasen. Siden de fire hannene forran han allerede var Norske Champions fikk ungtassen Ben også tildelt NKK Certet.


Det var til sammen 63 JRT's tilmeldt, og kvaliteten var høy!! Jeg blir glad langt inn i hjerteroten når jeg ser så masse flotte hunder på en plass.


Mens Ben gjorde det stort i utstillingsringen gjorde kullsøsteren Lotta det stort i lydighetsringen. Radarparet Lotta og Hlin tok i helgen Bronsemerket i lydighet og ble nr 2 i konkurransen. Dere er kjempe flinke! Gratulerer!

29.09.2015


HURRA FOR TOR!


I helgen som var deltok Knøtteliten's Capo Di Tutti Capi på Viking Line Dog Show i Finland. Det var min gode venn Martina Nygren som viste han frem og sammen gjorde de en kjempe flott jobb! Tor ble Best i rasen med Cert og Cacib for dommer Dan Ericsson, og med det resultatet ble han også finsk og nordisk utstillings champion. Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med den flotte gutten vår.

03.09.2015


Nå er sommeren på hell og høsten står for døren!

På grunn av valper i hus har vi hatt en litt sen sommerferie i år, og turen den gikk til Danmark. Med oss hadde vi fire hunder som fikk boltre seg fritt på endeløse strender og flotte turområder.

Når vi først var i Danmark måtte vi selvfølgelig få med oss et par hundeutstillinger, og denne gangen var det CH. Knøttelitens Capo Di Tutti Capi (Tor) og CH. Whistlewoods Miss Laura Owl (Ugglan) som fikk prøve seg i ringen. De gjorde begge to en strålende jobb!


På Dansk Terrier Klub sin utstilling ble Ugglan 2 beste tispe med CK og Res. Cert. Tor ble 3 beste hannhund med CK og Res. Cert.

Dager derpå var den Dansk Kennel Klub som arrangerte utstillingen. Da ble Ugglan og Tor 2 beste tispe og hannhund i rasen, begge med CK og Res. Cert.


Det var en flott utstillingshelg med trivelige mennesker, godt vær, store ringer og nydelige hunder!

31.07.2015


Det helt store sommerværet kan vi ikke skryte på oss, men vi koser oss ute i skogen likevel!

I går hadde jeg med Jakta og Tor's valper ut i marka, og det var stor stas for de små. De har allerede rukket å bli 8 uker og i helgen flytter de til sine nye hjem. Brooke og Rover's valper blir værende enda en uke hos oss før de forlater redet.

22.07.2015


Nå er sommeren her for fullt, og valpene vokser like raskt som ugresset i blomsterbedet. Både Brooke og Jakta er fantastiske mødre og tar godt vare på alle sine små. Nedenfor kommer et knippe bilder av vakkertassene, og i samme slengen ønsker vi alle våre valpekjøpere og hundevenner en god sommer!

21.06.2015


Bilder av Brooke & Rover's små.


19.06.2015


Som tiden flyr! Jakta sine små har rukket å bli 2 uker og har begynt å åpne øynene. De åler seg frem og har så smått begynt å utforske verden rundt seg.

14.06.2015Nå er de her!


11 juni kom Brooke & Rover's vaper til verden. Det ble 3 tisper og 3 hannhunder.

Fødselen gikk fint og alt er bra med mor og barn.

08.06.2015Valper og nytt Championat!


På søndag var jeg og Whistlewood's Miss Laura Owl i Drammen for å delta på NKK's internasjonale hundeutstilling. Lille Ugglan gjorde en strålende jobb og ble best i rasen med CERT og CACIB og ble med dette også Norsk Utstillings Champion! Det var en fantastisk dag med masse flotte hunder og hyggelig stemning ringside.


Hipp Hurra for fine Ugglan!På valpefronten har det også skjedd saker og ting! 5 juni ble Jakta og Tor's valper født. Det ble 5 hannhunder og 1 tispe. Alt står bra til med mor og barn. Oppdateringer fra valpekassen vil etterhvert bli lagt ut på Marklivet's Facebookprofil. Legg oss til for å følge de små!


Her om dagen tok vi røntgen av Brooke, og bildene viser at også hun bærer på 6 valper. Hun har termin 10 juni. Vi gleder oss!

30.05.2015


Tor (Ch. Knøtteliten`s Capo Di Tutti Capi) har vært på internasjonal utstilling i Österbybruk i Sverige idag. Det var min gode venn Martina Nygren som viste han frem, og de gjorte en riktig flott jobb begge to!

Tor var beste hannhund med CERT & CACIB og ble med det Svensk Utstillings Champion.

Vi er så stolte av den flotte gutten vår!

05.05.2015


Både Jakta og Brooke er påvist drektige, og vi gleder oss til valper i starten av juni!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om kullene.

28.03.2015


For en måned siden flyttet nydelige Ugglan (SE UCH Whistlewood`s Miss Laura Owl) hit til oss. Hun fant fort plassen sin i flokken vår, og vi har allerede blitt veldig glade i denne flotte jenta.

Takk så mye for tilliten Elisabeth og Sten!


Ugglan har nå fått sin egen side under "Tisper".

15.01.2015


I helgen har vi gjennomført årets valpe-og trimmekurs. Tusen takk til alle som tok turen, det var utrolig gøy å se smått og stort igjen!

21.01.2015


 

Da var 2015 godt igang, og sist søndag var vi i Langesund på utstilling. Marklivet JR Elevator Rock strålte i ringen og ble belønnet med Cert, BIR-Junior og BIR. Veldig gøy og en god start på utstillingsåret!


Mens vi var på Langesund fikk vi også selskap av Marklivet JR Gaboon Viper (sønn av Gåte og Escobar), og for en flott herremann han har blitt! Vi gleder oss til fortsettelsen!


(Eier: Kennel Russellville)


 

Takk for 2014, velkommen 2015!


I 2014 har vi hatt mye å glede oss over her på Marklivet.


I løpet av året har fire nye kull sett dagens lys. Og av valpene som ble født er det selvfølgelig noen som har blitt værende igjen her hos oss.
 

I starten av 2014 hadde vi trimmekurs med valpene fra Gåte & Kiwis kull som ble født i 2013. Hele gjengen har vokst seg til trivelige og flotte hunder. I skrivende stund planlegger jeg neste valpetreff/trimmekurs. Datoen er satt til 14. februar, og vi blir værende på «Tine-hytta» på Kinnsåsen i Ås kommune. Alle med hund født hos Marklivet i 2014 + hundene fra Gåte og Kiwi i 2013 er hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å se dere igjen! Vi skal gå igjennom litt teori, kikke på utstyr, trimme hund, spise og kose oss. Blir været bra tar vi oss en liten tur i pausen, så ta med godt fottøy!


På utstillingsfronten kan vi glede oss over to nye Norske Champions i hus. I februar tok Brooke (Marklivet JR Brooke) sitt siste Cert, og kunne med det titulere seg som NUCH. Neste mann ut var Tor (Knøtteliten`s Capo di tutti Capi). Han har hatt lynkarriere i showringen, og bare ti dager etter 2 årsdagen sin tok han det siste Certet og ble NUCH. Vi er veldig godt fornøyd!


På hjemmesiden har det også skjedd noe nytt i løpet av det året som har gått. Vi er så heldige å ha mange flotte valpekjøpere som er svært dyktige med kamera. Dette har resultert i at det på hjemmesiden nå ligger masse bilder av herlige hunder som er født her hos oss. Ta en titt innom «Våre avkom».


Til alle våre valpekjøpere og fôrverter: Tusen takk for flotte bilder og oppdateringer! Mange av dere er utrolig flinke til å være aktive med de hvite små. Dere går på kurs og setter – og når stadig flere mål. Dere gjør en kjempe jobb!


 


Vi ønsker dere alle et godt nytt år! –Måtte det bli flott og lærerikt!


 

Hilsen Solveig & Sondre.


 

***


 

For eldre nyheter 2014-2010 klikk på dokumentet under: